L'equip Yamaha es va mostrar molest ahir amb el seu pilot Jorge Lorenzo pel seu intent d'entrar en el procés obert pel també corredor de la mateixa marca Valentino Rossi en el Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS). Aquest ha de determinar si anul·la o suspèn de manera cautelar la sanció imposada per la Federació Internacional de Motociclisme, que obliga l'italià a sortir últim en el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, diumenge.

El màxim responsable de Yamaha a MotoGP, Massimo Meregalli, i el director de comunicació i màrqueting, William Favero, van declarar que se sentien "decebuts" per l'actitud del pilot mallorquí i no entenen per què Lorenzo es considera una "part afectada" en el cas.

Meregalli va etzibar que "estem molt decebuts amb Jorge Lorenzo, no pel fet que decidís entrar com a part en el procés de Rossi al TAS, sinó perquè no ens hagi avisat abans. Valentino ho va fer en tot moment. De la mateixa manera, Favero va dir que "no entenem com es pot considerar part afectada en els fets relacionats amb Rossi i Márquez. Estem decebuts amb Jorge per haver pres una iniciativa sense avisar-nos". A més, "ens distanciem de l'afer i no comprenem com Jorge s'ha volgut ficar per segon cop en un procés que no és el seu".