"El seu equip juga molt bé, m'agradaria molt treballar amb vostè". Aquesta seria la frase que Cristiano Ronaldo hauria dit a l'entrenador del París Saint-Germain, Laurent Blanc, després del partit de Lliga de Campions de dimarts entre els dos equips al Bernabéu. Ho publicava ahir el diari Le Parisien, que considera que el portuguès està aplanant el camí per convertir-se en nou jugador de l'equip francès la temporada vinent.

En el duel de dimarts es va poder veure un Cristiano estranyament apàtic, gens participatiu i gesticulant davant del mal joc dels seus companys, que se'n van sortir de miracle d'un partit que mereixien perdre. Segons sembla, també estava enfadat amb Florentino Pérez, que li havia retret abans del partit unes declaracions a la revista alemanya Kicker en què no assegurava que continués vestit de blanc.

Mendes, al rescat

Davant d'aquest incendi, van faltar hores perquè aparegués el representant del jugador, el seu compatriota Jorge Mendes, per assegurar que "si voleu saber la meva opinió, Cristiano acabarà la seva carrera al Reial Madrid. Cada dia hi ha una especulació i una història". Sembla que aquestes paraules són més per aturar la tempesta que no pas per definir una realitat. Cristiano Ronaldo no es troba a gust amb les tàctiques del seu entrenador, Rafa Benítez, i sap que, als 31 anys, ja tindrà poques possibilitats d'assegurar-se un nou gran contracte.