L'alacantí David Ferrer buscarà avui, a partir de les dues de la tarda, arribar a la final de l'únic Masters 1.000 que ha guanyat a la seva carrera, el de París-Bercy, el 2012. Ahir va necessitar tres sets per derrotar el botxí de Roger Federer, el gegant nord-americà John Isner, per 6-3, 6-7 i 6-2, en un duel que hauria pogut deixar resolt a la segona mànega però que es va complicar massa.

El seu rival en la semifinal d'avui serà l'escocès Andy Murray, que ahir també va haver de treballar molt per desfer-se d'un dels ídols locals, Richard Gasquet, per un ajustat 7-6, 3-6 i 6-3. El britànic ha guanyat en deu de les ocasions en què s'han enfrontat tots dos i Ferrer va admetre ahir que el seu adversari d'avui "està fent un dels millors anys de la seva carrera. És el número dos del món, però intentaré posar-li les coses complicades".

Sobre el seu duel d'ahir, el jugador de Xàbia va admetre que "hauria preferit guanyar en dos sets, però ja no serveix de res pensar-hi. Tenia el partit encarrilat i he jugat a esperar l'errada. Isner ha jugat bé, agressiu, i m'ha tornat el trencament. El millor és que he estat bé de cap".

En el darrer partit d'ahir, Novak Djokovic va tenir dificultats per superar Tomas Berdych per un doble 7-6 i avui jugarà contra el guanyador del Nadal-Wawrinka, que es disputava a l'hora de tancar edició.