Semblava que l'Avià tenia els tres punts a tocar però no es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat, i és que un Mataró que havia buscat el gol amb més desig a la segona meitat va rebre el premi mitjançant Houseman, que, al minut 87, va etzibar un fort xut que va entrar a la porteria de Sergi després de tocar el pal. Precisament el porter avianès ja havia evitat el gol de l'empat maresmenc amb anterioritat. Al minut 52 va aturar in extremis un xut a boca de gol de Rodri, i tres minuts després va enviar a córner un llançament de falta.

Durant la segona meitat l'Avià gairebé no va aparèixer en atac i segurament va pecar de cert conformisme. El seu rival, sense fer gaire cosa, amb el pas dels minuts va anar creient que podria sumar algun punt. El partit va començar amb un Mataró que portava la iniciativa però sense crear massa perill a la porteria defensada per Sergi. A partir del minut 10 l'Avià va començar-se a espavilar després d'una rematada de Miki ben aturada per Pol.

Tres minuts després arribava el primer gol dels berguedans després que Peque rematés amb encert una bona centrada de Pol. Aquesta acció va semblar que feia reaccionar al conjunt groc-i-negre que empataven al minut 28 després que Rodri culminés amb un xut creuat una bona acció ofensiva del seu equip per la banda dreta. L'Avià, però, no va deixar-se condicionar i al minut 30 Gigi fregava el 2-1 però la seva rematada amb el cap a la sortida d'un córner va sortir fora per poc.

Dos minuts després Peque mostrava altre cop el seu encert i marcava amb el cap el 2-1 momentani després d'aprofitar una sèrie de rebutjos dins l'àrea rival davant el desencert de la defensa. El resultat ja no va canviar fins al tram final quan Houseman va empatar. El proper partit de l'Avià serà al complicat camp del Lloret.