L'estatal d'enduro tancarà la temporada aquest cap de setmana amb l'Enduro d'Igualada, una prova que ha de proclamar diversos campions. La prova del MC Igualada es correrà entre la capital de l'Anoia i els Hostalets de Pierola.

Tant dissabte com diumenge la competició s'iniciarà a les 9 del matí (de l'avinguda Catalunya d'Igualada) i els pilots hauran de fer tres voltes cadascun dels dos dies a un traçat d'uns 65 km amb diferents proves cronometrades.

En la darrera prova celebrada a Campillos, Jonathan Barragán (Gas Gas) ja es va proclamar campió en enduro 3 i Humi Palau (Husqvarna) entre les fèmines, però encara queden molts primers llocs per determinar.

En la classificació escratx, Jaume Betriu (Husqvarna), de la Seu d'Urgell, lidera la general amb 30 punts d'avantatge respecte d'Oriol Mena (Beta); Jonathan Barragán completa la tripleta capdavantera. En enduro 1, on participa el surienc Josep Garcia (Husqvarna), només tres punts separen Lorenzo Santolino (Sherco) i Kiriam Mirabet (KTM); en enduro 2, Jaume Betriu encapçala la classificació.