Fins a quatre baixes tindrà Dani Andreu per al partit que el Manresa jugarà demà al camp del Girona B (municipal de Sant Ponç-Fontajau) a les 12 del migdia. Enric Vallès continua pendent del transfer, Gerard Bordas no s'ha recuperat d'un fort cop que es va fer fa tres setmanes contra l'Abadessenc, Riki es va lesionar diu-menge l'abductor i Jhonattan està sancionat per acumulació de targetes. Així, Andreu només tindrà 16 jugadors del primer equip.

El líder Manresa té demà un dels partits anomenats trampa. Més que res perquè el seu rival, tot i tenir una plantilla jove però de molta qualitat, es troba a la part baixa de la classificació, que s'esperava que estigués lluitant per les posicions capdavanteres. Segons Dani Andreu, "el Girona B és la sorpresa negativa de la temporada. Però no ens podem refiar, tenen molt talent i en qualsevol moment poden canviar la dinàmica". El Girona B és tercer per la cua, amb només 7 punts, dotze menys que el Manresa, que és primer.

En el mateix grup 1 de Primera Catalana, l'Avià té aquesta tarda la visita del Mataró. Segons el tècnic dels berguedans, Oliver Ballabriga, "després del bon resultat a l'Escala, ara ens agradaria que el bon joc tingués continuïtat davant un Mataró que, tot i estar a la zona mitjana de la classificació, es tanca molt bé i surt ràpid als contracops". L'Avià té la baixa d'Arnau per acumulació de targetes i és dubte per lesió Uri Martínez.

L'Igualada, amb baixes

Després d'empatar a dos gols amb el Sant Ildefons a les Comes, l'Igualada té demà una sortida complicada a casa d'un dels capdavanters, la Rapitenca (12 h). Edu Berrocal, el tècnic del conjunt anoienc, considera que "ara mateix és un dels conjunts més en forma, sobretot després de les incorporacions que ha fet. Nosaltres hi anirem amb moltes baixes i l'horari del partit també pot condicionar per ser un desplaçament molt llarg. Tot i això, jugarem amb tota la il·lusió del món per aconseguir un bon resultat. Reforçaria la nostra confiança, segur".

Per jugar demà a Sant Carles de la Ràpita, l'Igualada té les baixes dels sancionats Bachana, Lliró i Fran Arévalo i del lesionat Baraldés. Tot i que Iñaki potser ja entrarà a la convocatòria, força recuperat de la lesió, el grup serà completat amb tres juvenils".