A Bir Billing (Índia) es va disputar la darrera prova de la Copa del Món de parapent, amb la participació de 118 pilots de 31 països. Després de cinc mànegues vàlides, d'entre 75 i 100 km, el manresà Xevi Bonet, del Club Alioth, va quedar segon. La primera plaça va ser per al suís Michael Kuffer i la tercera, per al francès Julien Wirtz.

Les condicions de la zona van ser molt bones, amb sostres de fins a 4.000 metres, amb bones tèrmiques i amb una mitjana de velocitat molt alta, amb recorreguts des de Dharamsala fins a gairebé Mandi. L'organització va ser espectacular, amb una inauguració molt vistosa, amb balls títpics de la regió i l'actuació del famós cantant indi Rana al monestir Shrerabling, un dels més grans del món. Com a cloenda, i amb milers de persones, (el poble de Bir només té un carrer), pantalles gegants i castell de focs inclosos, tot plegat, mai vist en una competició de parapent.

A l'anterior prova de la Copa del Món, que es va fer a Ager, Xevi Bonet també va ser segon; la propera competició ja serà el gener del 2016 quan es disputi la superfinal de la Copa del Món 2015.