El corredor de la Seu d'Urgell Jaume Betriu (Husqvarna) s'ha coronat campió d'Espanya absolut d'enduro després de la primera jornada de la prova que es celebra aquest cap de setmana a Igualada i que tanca l'estatal.

L'urgellenc es presentava a la capital de l'Anoia amb un avantatge prou important a la classificació tant en escratx com en enduro 2. Aquesta posició privilegiada la va ratificar en la jornada d'ahir aconseguint dominar la seva categoria i classificant-se segon de la general per darrere de Jonathan Barragán (Gas Gas), pilot que ha vingut a Igualada com a campió en enduro 3 i tercer en escratx (ara segon). I és que s'ha donat la circumstància que el pilot que ocupava la segona plaça, Oriol Mena, va haver de plegar ahir per un problema a la bomba de gasolina de la seva Beta. A més, Betriu també ha assolit el títol en enduro 2.

En el primer dia de l'enduro anoienc, el jove surienc Josep Garcia (Husqvarna) va ser segon en la categoria d'enduro 1. En local Armand Monleón, que prepara la seva participació al Dakar, va ser quart en enduro 2.