L'italià Valentino Rossi (Yamaha YZR M 1), que ha patit la seva segona caiguda de la temporada, al circuit de València, ha dit que, "tenint en compte" que sortirà l'últim demà, diumenge, a la cursa de MotoGP, la seva situació "ara mateix és una mica desesperada".

"És molt difícil però donarem el màxim i intentarem fer una bona carrera des del principi fins al final i veurem què passa, encara que desafortunadament no només depèn de nosaltres", va explicar l'italià, que va recalcar que "sortir últim és més arriscat".

Quant als candidats a la victòria i fent gala del seu habitual "sorna", quan se li va preguntar per un possible triomf de Marc Márquez somric i va afirmar: "Depèn de a que la paguin (la victòria). Bé, ja més en seriós, segons veig els tres van molt forts, Jorge (Lorenzo) va ràpid, però Marc té un ritme semblant i (Dani) Pedrosa també, de manera que els dono un 33 per cent de possibilitats de guanyar a cada un ".

Més relaxat, Valentino Rossi va explicar com ha transcorregut la jornada: "Ha començat bé, ja que aquest matí hem realitzat uns bons entrenaments, sent bastant ràpids i competitius".

"Estava content amb la posada a punt de la moto i a la tarda hem fer unes petites modificacions i no ha anat malament, perquè al final he acabat quart, però he patit més del que esperava perquè amb la temperatura més alta tinc més problemes amb els pneumàtics" , ha dit.

"En la classificació oficial, no teníem pressió per aconseguir un temps ràpid, així que hem decidit fer una altra modificació, però no ha funcionat, així que amb el segon pneumàtic hem tornat a la posada a punt normal i ha estat una bona idea, perquè he sigut bastant ràpid, encara que després he comès un error i he caigut", ha explicat Rossi.

"És impossible entendre què passarà demà al cap, només ens hem de concentrar en nosaltres i en tractar de millorar la posada a punt, alguns diuen que demà podria fer una mica més de fred, i això ens aniria millor", ha manifestat Rossi. "És difícil de dir, sembla que Jorge és ràpid, però les Honda també ho són, així que crec que lluitaran per la victòria".

"Necessito fer una bona sortida, serà molt important, i després intentaré no perdre molt temps en les primeres voltes, ja que hi ha trenta voltes i veurem què passa", ha manifestat l'italià.