El Bayern de Munic va golejar ahir l'Stuttgart per 4-0, mentre que el Bayer Leverkusen va perdre a casa el derbi de la Renània davant el Colònia per 1-2 i s'allunya de les posicions de la Lliga de Campions. El Bayern només va necessitar posar intensitat a la primera meitat del partit per liquidar l'Stuttgart. En la segona meitat va baixar el ritme, tot i que va tenir oportunitats per fer més ampli el marcador final.

Pep Guardiola va posar a funcionar la màquina de les rotacions i va deixar a la banqueta Philipp Lahm, Javi Martínez, Thiago Alcántara i Xabi Alonso -que havien estat titulars dimecres davant l'Arsenal- per donar pas a Rafinha, Joschua Kimmich, Arturo Vidal i Arjen Robben. A més, l'entrenador de Santpedor va plantejar un sistema amb una defensa de tres homes -Rafinha, Jerome Boateng i David Alaba- que tenia per davant a Kimmich i Vidal. L'equip era una màquina ofensiva ja sobre el paper, amb Thomas Müller, Robben, Douglas Costa, Kingsley Coman i Robert Lewandowski. L'Stuttgart va apostar per un plantejament valent, amb una pressió avançada, que li va acabar passant factura, ja que va donar massa espais per combinar al conjunt bavarès.

El primer gol dels de Munic -marcat per Robben després d'una centrada de Costa- va arribar significativament en un contraatac, ja en el minut 11, després d'un servei de córner a favor de l'Stuttgart. El porter dels visitants, Tyton, va salvar dues vegades el seu equip en el minut 15, però no va poder fer res quan Costa va marcar el segon amb un xut amb l'esquerra. L'Stuttgart va intentar reaccionar, però els bavaresos no van afluixar i amb dos minuts van sentenciar el matx: al 37, gol de Lewandowski, i al 39, un altre de Müller.