El Vila-real, mantenint-se fidel al seu historial, ha tornat a plantar cara aquest diumenge al Barça en un duel al Camp Nou en el qual els homes de Luis Enrique han acceptat el repte del rival i han protagonitzat un partit seriós i amb algunes genialitats. Una d'elles ha estat el tercer gol, obra de Neymar, que ha fet un gir de 360 graus abans de llançar un xut imparable pel porter.

Ambdós esquips han posat bona part del seu esforç al centre del camp i ha calgut esperar fins al minu 60 perquè Neymar pogués obrir la llauna. La intensitat i l'exigencia començava a passar factura a Vila-real. El Barça cada vegeda creava més perill i en un dels contraatacs blaugranes, Jaume Costa ha derrivat Munir dins l'àrea i Luis Suárez s'ha encarrgeta de fer pujar el 2-0 des del punt de penal (min 70).

I poc després ha arribat la jugada de Neymar, iniciada als peus del seu company uruguaià. Suárez ha assistit al brasiler, que ha recollit la pilota allargant el peu, amb un toc l'ha llançat a l'aire, ha fet un gir de 360 graus que ha descol·locat el seu defensor i ha picat la pilota amb el peu dret per marcar el 3-0.