L'Stoke City va rendibilitzar la fragilitat del Chelsea, que va caure també al Britannia Stadium (1-0), i va firmar un enfonsament històric. L'Stoke va enfosquir el futur del del portuguès José Mourinho, absent ahir del recinte degut a una sanció. Els seguidors blues, però, van fer present el tècnic, acudint a l'estadi de l'Stoke amb màscares amb l'imatge de l'entrenador, a qui fins ara donaven suport de forma incondicional.

L'ombra de Mourinho, en qualsevol cas, va planejar sempre sobre el Britannia. L'amenaça de la seva destitució és cada cop més ferma. El Chelsea, campió de la passada edició, va sumar la setena derrota de la temporada. Només ha estat capaç de guanyar un dels seus últims sis partits i és a tres punts del descens de la Premier. El títol és una utopia per al conjunt londinenc. La classificació per a la pròxima edició de la Lliga de Campions, una opció llunyana.

Ahir els blues es van enfonsar en el minut 54, quan Marko Arnautovic va marcar l'únic gol del duel.

També ahir es van jugar els següents partits: Leicester 2-1 Watford; Bournemouth 0-1 Newcastle; Manchester United 2-0 West Brom; Norwich 1-0 Swansea; Sunderland 0-1 Southampton i West Ham 1-1 Everton.