El Reial Madrid visita avui un dels estadis més complicats de la Lliga, la caldera del Sánchez Pizjuán, i un Sevilla deprimit (20:30 hores), amb diferents serials oberts que han ocupat l'actualitat del conjunt blanc la darrera setmana, com ara el debat del futur en el Madrid del portugués Cristiano Ronaldo i la imputació judicial del francès Karim Benzema, per la seva suposada implicació en el xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena amb un vídeo sexual.

El Sevilla també està regirat després de les dues últimes i decebedores derrotes. L'equip que entrena Unai Émery va perdre dissabte passat davant el Vila-real (2-1), i continua lluny de la zona alta de la classificació, a la qual cosa es va unir la derrota dimarts al Pizjuán contra el Manchester City (1-3), que els va deixar amb un peu fora de la Champions.

Llorente i els resultats

Però avui l'estadi sevillista estarà ple com és habitual aquesta temporada, i Émery té la baixa per lesió del davanter Kevin Gameiro, mentre que Krychowiak estrena l'ampliació de contracte i Fernando Llorente tindrà una nova oportunitat per demostrar les esperances dipositades en ell. Continua de baixa la parella de centrals titular del curs passat, formada per l'argentí Pareja i el portuguès Carriço. El Madrid arriba amb bons resultats però males sensacions, líder de la Lliga i ja classificat per als vuitens de final de la Champions. L'ambient està enrarit, amb Ronaldo llançant missatges de dubte sobre el seu futur al club i Benzema passant una nit en una comissaria de Marsella. Per aquesta raó el francès ha quedat fora de la convocatòria, a la qual tornen el colombià James Rodríguez i el gal·lès Gareth Bale.