El Joanenc va encaixar una derrota dolorosa davant el líder invicte de la categoria, el Vic-Riuprimer. Dolorosa perquè el gol de la victòria visitant va arribar en el temps de descompte i perquè, sobretot a la primera part, el Joanenc va ser millor que el seu rival.

El partit va començar amb un conjunt local amb més empenta. Ja al minut 7, Alberto Craido va llançar de forma magistral una falta que va avançar els de Sant Joan de Vilatorrada. Tot i l'1 a 0, els d'Albert Bonvehí van mantenir una bona línia de joc, superant en tots els aspectes el Vic-Riuprimer, que tenia moltes dificultats per arribar als dominis de Baquero.

A la represa, els osonencs van fer tres canvis de cop i van passar a dominar fins a l'empat al minut 54. El Vic-Riuprimer va fer l'1 a 2 al darrer sospir, amb el Joanenc en inferioritat numèrica.