JET TERRASSA/JOVIAT

?JET TERRASSA. Erencia 3, Álvarez 13, Carol 4, Sanabria, Canudo 3, Sánchez 5, Martín 4, Gómez 2, Comas 7, C. Garcia 1, Fontanet, A. Garcia ?JOVIAT. S. Beltran 7, Puiggròs 5, Rodríguez, Clotet 2, Vila 18 -cinc inicial- Subirana 6, Tarragó 6, Martí, Soler, N. Beltran 2, Sánchez ?ÀRBITRES:Oliver i Cardozo ?pARCIALS:7-14, 20-20, 30-33, 40-40, 42-46

La Joviat cadet es va imposar després d'una pròrroga a la complicada pista del JET Terrassa, un rival directe de les manresanes de cara a evitar la promoció de descens, que va caure per 42-46. Les noies bagenques van ser les clares dominadores dels primers instants del duel, i gràcies a una bona defensa i al control del rebot van clavar-los un parcial de 3-12. En el segon quart les locals van fer alternances en defensa i van empatar el duel a 20 a la mitja part de l'enfrontament.

En el tercer quart les noies de la JET van agafar set punts de renda, però les visitants van reaccionar amb un parcial de 0-11 per entrar al darrer període amb avantatge (30-33). En aquest últim quart hi va haver un intercanvi constant de cistelles entre les dues formacions, i el partit es va haver de decidir en una pròrroga en què les jugadores manresanes van ser millors i es van endur un triomf molt important.