El Petro Pintó Asfe va fer una molt bona actuació a la pista d'un dels millors equips de la categoria, el GEiEG gironí, però no va poder arrodonir-ho amb la victòria, ja que va caure per 63-53.

Les jugadores gironines van sortir molt fortes, amb ganes de passar pàgina de la derrota de la setmana passada a la pista del Sant Nicolau. Però no ho van tenir gens fàcil, ja que es van trobar un conjunt fruitosenc que va completar una gran primera part, amb molta duresa i un gran treball defensiu. Aquest fet va permetre les bagenques arribar a la mitja part de l'enfrontament amb dos punts d'avantatge (31-33).

A la represa la tònica es va mantenir i les visitants seguien a un nivell molt alt, però les locals van fer gala de la superioritat interior per agafar quatre punts de marge al final del tercer quart. En els deu darrers minuts, les noies de Sant Fruitós de Bages van intentar lluitar per un triomf de prestigi amb totes les seves forces, però les gironines es van mantenir sòlides i es van endur una victòria que els permet seguir a la part més alta de la classificació. En la propera jornada, les fruitosenques rebran a la seva pista el Sant Nicolau, en un partit vital pels dos equips. El duel es posarà en marxa diumenge a partir de les 12.45 hores.