El Catalana Occident Manresa cadet va caure a la seva pista davant l'Hospitalet, que es va imposar per un resultat final de 57-68. En el primer quart els jugadors visitants van sortir amb molta força i van agafar diferències d'entre vuit i deu punts (16-23 al final del període inicial). En el segon parcial hi va haver poc encert en el llançament per part dels dos equips, un fet que va afavorir l'Hospitalet, que va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 26-35.

A la segona meitat els jugadors bagencs van fer un pas endavant en defensa, però això no va ser un impediment perquè els visitants ampliessin el marge fins al 40-52 del final del tercer quart. En els deu darrers minuts els nois manresans van intentar capgirar el partit amb totes les forces, però ja era massa tard i la victòria va ser per als de l'Hospitalet de Llobregat.