El jugador del Reial Madrid Karim Benzema va intentar convèncer el seu company de selecció Mathieu Valbuena perquè negociés amb els xantatgistes que deien que tenien un vídeo sexual seu, segons una suposada conversa telefònica del davanter del Reial Madrid desvelada ahir per l'emissora de ràdio Europe 1.

En aquesta gravació, d'uns vint minuts, feta el 6 d'octubre passat pels investigadors del cas, Benzema parla amb un amic de la infantesa, també imputat en l'afer, i li explica que Valbuena no els pren seriosament i que a l'inici pensa que tot és una broma.

Suposadament, Benzema havia dit al centrecampista que "fa falta que el vegis. Vindrà a parlar amb tu, però et dono la meva paraula que no hi ha còpia" del vídeo sexual entre el jugador del Lió i la seva dona. Segons aquest relat, Valbuena entra "en pànic" després que Benzema li assegura que "es veu tot en el vídeo", inclosos els seus tatuatges. En la conversa, el jugador blanc diu al seu amic que ha transmès a Valbuena que faci el que vulgui en el futur però que "jo ja t'he avisat".

Al final de la xerrada, entre riures i companyonia, Benzema assegura que el seu paper "s'acaba aquí" i diu a Valbuena que, si vol "arreglar les seves històries", es posi en contacte amb el seu amic i li doni el número de telèfon.