L'atleta navarclina de l'Avinent Manresa Rosa Morató aprofitarà la cursa de casa seva per tornar a la competició, després de superar una lesió. La prova, a més, servirà per estrenar la camiseta del conjunt manresà, després que se'n fes la presentació dies enrere. Serà en la setena edició de La Navarclina, la cursa de deu quilòmetres que organitza el Club Running Navarcles i que passa per l'entorn de la vila bagenca.

La sortida serà a dos quarts d'onze del matí al pàrquing de camions i, després de fer 1,5 quilòmetres per damunt de l'asfalt, s'entrarà de nou a una pista forestal per acabar fent el darrer quilòmetre en la primera superfície que a l'inici. El perfil descriu un començament planer, una llarga pujada i un final molt ràpid.

El preu de la cursa és de 12 euros i inclou la participació a la cursa, un avituallament líquid i un altre de sòlid. Les inscripcions presencials es poden fer a l'ajuntament de Navarcles, a la Creueta Centre Cultural de Navarcles i a 2.0 Sports Manresa. També es pot entrar al lloc web www.lanavarcina.cat. Com a novetat d'aquest any s'incorpora el canicròs. D'aquesta manera, els corredors podran fer la cursa amb la mascota a partir de les deu del matí.