El jugador de Calders de l'AE Prat Gerard Puigoriol, Putxi, formarà part de la selecció catalana UEFA que avui disputarà un partit amistós per continuar preparant la participació en la primera fase de la Copa de les Regions, que tindrà lloc a Múrcia el mes que ve.

El seleccionador, Toni Almendros, va donar a conèixer dies enrere la llista de convocats per a aquest partit al CAR de Sant Cugat. El partit començarà a un quart de set de la tarda. L'equip català ja va disputar un duel de preparació. En concret va ser contra el CE Sabadell i la selecció catalana va obtenir la victòria per un resultat igualat de 2-1.

La primera fase de la competició, de la qual l'equip català va arribar a disputar la final fa tres temporades, es jugarà entre el 5 i el 6 de desembre a la localitat de Llorquí, a Múrcia, i els partits seran davant del combinat amfitrió i també contra Castella-la Manxa. A més de Putxi, el Prat aporta quatre jugadors més a la llista i és la formació més representada dels equips que hi col·laboren.