El Bayern de Munic està disposat a tot per continuar comptant amb Pep Guardiola com a entrenador de l'equip la temporada vinent. Segons va publicar ahir el rotatiu britànic Daily Mirror, els bavaresos arribarien a pagar 24 milions d'euros per temporada al santpedorenc per seure a la banqueta de l'Allianz Arena fins l'estiu del 2018.

Sembla que el mateix tècnic porta personalment la seva renovació. Segons van desvelar la setmana passada alguns diaris alemanys, aquests dies s'han començat a reunir totes dues parts, aprofitant la parada de la competició per la disputa de partits internacionals. De tota manera, sembla que Guardiola encara no té decidit què farà. El seu representant, Josep Maria Orobitg, va deixar caure fa pocs dies que "ni tan sols jo no sé quines són les intencions del Pep. Hem tingut algunes converses intenses els darrers dies, però quan es tracta de coses com aquesta no explica res. Prendrà una decisió basada en les seves impressions".

De moment, a Munic s'ha generat un corrent molt favorable a continuar amb Guardiola a la banqueta. L'estat de forma de l'equip és immillorable, amb un joc difícil de superar i un futur a mitjà termini esplèndid.

Aquest fet pot provocar que el santpedorenc faci marxa enrere de la seva intenció inicial, firmar pel Manchester City la temporada que ve. La intenció de Guardiola és entrenar algun dia a la lliga anglesa. Ell mateix ha filtrat que es podria prendre un altre any sabàtic i, mentrestant, el Bayern li ha dit que triï abans de final d'any.