La segona jornada de la Lliga de Sala va tornar a tenir dues línies de tir, a Terrassa i a Torrefarrera, amb presència dels arquers del Club Tir Arc Olesa. Una dotzena van ser en les dues seus de competició i els seus resultats van ser positius.

Cal destacar en recorbat Josep Reche, dominador en la categoria sènior (562 punts). Héctor Garcia en va fer 497, la marca personal, com José Galera (450). En dones, Gemma Cases feia 446. Lourdes Barba en sumava 407, mentre que Marta Alarcón arribava als 360. En veterans, Josep Lluís Amador assolia 489 punts.

Pel que fa als júniors, Adriana Pla trencava la barrera dels 500 punts amb els 503. En classificació de cadets, Bran Rodríguez assolia 494 punts. Entre els infantils, s'ha d'esmentar Júlia Galera, la qual va establir una nova marca personal (563 punts) i Aina Pla en feia 530. En alevins, Clara Soberbio podia arribar als 562 punts després de la seva actuació i Roc Rubio, als 532. En benjamins, Iria Garcia feia un total de 252 punts.

Dins la categoria de les més petites, cal citar els registres que va aconseguir la jove arquera Leyre Garcia, que amb els seus 275 punts va aconseguir la que és fins ara la seva millor marca personal. I qui continua la seva progressió és una Ona Rubio que va aconseguir fer una marca de 199 punts. Dins l'arc compost sènior, Jesús López va sumar 550 punts, mentre que en la categoria júnior competia un Guillem Figueres que va arribar als 554 punts durant la jornada.