El pilot manresà de skeleton Ander Mirambell ha aconseguit el millor resultat de la seva carrera en skeleton. Si dijous ja sorprenia en obtenir la victòria en la primera de les dues jornades a Copa Amèrica, una competició que serveix de preparació per a la Copa del Món, que es disputava al traçat olímpic de Calgary, ahir ho va repetir. Dijous, Mirambell va ser el més ràpid dels 26 participants en la cursa en la combinada de les dues baixades, amb 37 centèsimes de diferència respecte al segon classificat. Ahir encara va obtenir un marge més gran respecte a l'australià John Farrow, 58 centèsimes.

El més destacable del cas és que el bagenc competeix amb el lligament encreuat del genoll dret trencat, de resultes d'una lesió que es va fer a la pretemporada. Això, però, no ha impedit que hagi pogut fer una tasca d'adaptació al trineu, batejat com Mirambullet, i ara n'estigui recollint els fruits.

Champions i Lliga Europa

Després d'obtenir el seu primer triomf en una prova auspiciada per la federació internacional (FIBT), Mirambell va reconèixer que és "el tercer moment més important de la meva carrera, després dels Jocs Olímpics de Vancouver, el 2010, i els de Sotxi, el febrer del 2014".