L'Igualada Calaf Grup rep avui, a partir de dos quarts de nou del vespre, un dels equips situats per sota seu a la classificació. L'arribada a les Comes del SHUM Balder Tècnica Maçanet és una bona oportunitat per decantar, de manera favorable, el balanç dels arlequinats, que ara mateix és equilibrat, amb tres victòries i tres derrotes, però que hauria pogut ser millor vist com han arribat alguns dels partits perduts.

És el cas de l'últim, a la pista del Noia Freixenet, per 4-3. L'equip de Ferran López guanyava per 0-2 en la primera meitat i no va tenir capacitat de reacció davant de la remuntada de l'equip de Sant Sadurní. Es trencava, d'aquesta manera, una ratxa de dos triomfs consecutius.

Els igualadins, a més, saben que vèncer el Maçanet és molt important, ja que després esperen la visita del Barça Lassa a la capital anoienca. Al cap de tres dies, han de jugar el duel ajornat de la primera jornada contra el Caldes i, després, els toca el desplaçament al Vendrell, el partit a casa contra l'actual líder, el Vic, i el viatge a la Corunya per jugar contra el Liceo, abans de rebre a les Comes el Reus Deportiu. Aquest mes de duels tan complicats s'afrontaria d'una manera diferent després d'una victòria, tot i que els selvatans arriben amb ànims després d'encadenar dues victòries consecutives.