La jornada a Primera Catalana té tres partits que definiran els llocs dels nostres equips. En el grup 1, el Manresa i l'Avià tindran duels en els quals poden refermar les seves bones posicions, mentre que un CF Igualada situat en zona mitjana al grup 2 rep el Lleida B, que té un punt més a la classificació.

El CE Manresa, tot i la derrota de diumenge passat amb el Girona B, va conservar el liderat. Els homes de Dani Andreu tenen demà una prova de foc amb l'Horta (12 h), un altre capdavanter (19 i 18 punts). Els barcelonins arriben dolguts al Nou Estadi del Congost perquè en la jornada passada van perdre al seu camp amb la Jonquera.

Per la seva banda, la UE Avià té visita aquesta tarda al terreny del Lloret (16 hores). L'equip avianès dirigit per Oliver Ballabriga ocupa la sisena posició, amb 17 punts, i no es vol despenjar. Pel que fa als de la Selva, es troben a l'onzè lloc (12 punts). En l'altre grup, l'Igualada té un dissabte molt atapeït. A les 16.30 hores rep a les Comes

la visita del Lleida B. Els jugadors d'Edu Berrocal necessiten sumar els 3 punts per escalar posicions i per superar, de passada, el conjunt de la Terra Ferma. En acabar el matx, a les 18.30 hores, hi haurà l'acte de presentació d'equips del CFI, amb la presència de l'alcalde.