El Trail dels Tossals, tercera prova puntuable per al Campionat Maqui, tindrà ple de participants demà, que és quan tindrà lloc la prova. L'organització va posar a disposició dels participants 500 places que estan exhaurides des de dilluns, la qual cosa dóna una idea de l'expectació que ha creat.

El Trail dels Tossals presenta, des de l'any passat, dos recorreguts, de 14 i 25 quilòmetres, respectivament. L'itinerari curt té 700 metres de desnivell positiu i transcorre per Salt de Sallent, Capolat, i els pantans de l'Espunyola i de Sant Salvador. El llarg, de 1.400 metres de desnivell, té més corriols i algun tram de grimpada que permet descobrir la part més feréstega de la serra dels Tossals i arribar al punt més alt, el Tossal de Trasserra, de 1.525 metres. Tots dos recorreguts acabaran amb un bon esmorzar amb productes de la terra.

La sortida de la cursa de 25 quilòmetres serà a les nou del matí i la més curta començarà una hora més tard. La recollida de dorsals serà demà mateix, a partir de dos quarts de vuit del matí per a la cursa llarga i una hora més tard per a la curta. Per a més informació es pot entrar a www.campionatmaqui.com. Encara faltarà una cursa, el proper 29 de novembre, la Bell Race de Sallent.