El serbi Novak Djokovic, número 1 del món, ha derrotat avui amb solvència al japonès Kei Nishikori en el seu primer partit de la fase de grups del Masters de Londres per 6-1 i 6-1, en una hora i cinc minuts.

Djokovic comença així la seva defensa del títol amb una contundent victòria sobre la vuitena raqueta del món i suma el seu triomf número 79 de la temporada (cinc derrotes). Després de guardar un sentit minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats de divendres a París, el serbi ha sortit amb tot a la pista de l'imponent O2 Arena, disposat a desfer del seu rival per la via ràpida.

Djokovic ha sotmes a Nishikori sense dificultats i, aferrat al seu poderós servei (92 per cent de punts retinguts amb el seu servei), s'ha emportat el primer set per un contundent 6-1 en tot just 31 minuts. La història s'ha repetit en la segona mànega, amb un Nishikori incapaç de frenar un 'Nole' deslligat.

El partit no ha tingut massa història i el número 1 del món ha liquidat el duel amb un altre contundent 6-1, en un set que ha durat 34 minuts. El quatre vegades campió de la Copa de Mestres (2008, 2012, 2013 i 2014), guanyador de deu títols aquest curs, entre ells tres Grand Slam, ha sumat el seu triomf número 79 del curs i ha mostrat les seves credencials per aixecar el seu cinquè entorxat a Londres .