El CF Igualada va aconseguir una bona victòria contra un Lleida B que sempre va jugar a l'atac. El partit ja va quedar resolt a la primera meitat. El matx va començar amb dos gols molt seguits, un per cada equip. El primer va arribar després d'una cessió de Bacha sobre el porter Yannick. La pilota va quedar curta i ho va aprofitar Canadell que a porteria buida va establir el 0-1.

Afortunadament l'Igualada va reaccionar al cap d'un minut. Eloi va rebre una pilota per la banda esquerra i va batre al porter lleidatà després d'endinsar-se dins l'àrea. El gol de l'empat va donar la tranquil·litat necessària per no haver de jugar a corre-cuita així com evitar un risc necessari davant d'un equip que jugava a l'atac.

Els d'Edu Berrocal van continuar jugant amb calma i al minut 12 Eloi marcava el seu segon gol després de rebre una bona passada de Fran Arévalo. La remuntada no va desesperar als visitants, que van crear molt perill amb bones arribades per les bandes. La sentència definitiva va arribar al minut 33 amb un bon llançament de falta de Jonny que va entrar per l'escaire dret. A la represa els locals van començar atacant però amb el pas dels minuts van deixar als lleidatans el control del matx però sense crear massa perill a la porteria de Yannick.