ALMEDA/CATALANA OCCIDENT

?ALMEDA. Martínez 6, Font 16, Giraldos 11, Román 13, Laskani 4 -cinc inicial- Sanabre 7, Almendros 2, Anton 2, Grueso ?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Algué 9, Baltà 16, Gamisans 6, Oliva 4, Anglada 13 -cinc inicial- Soler 3, Talarn 6, Clotet 11, Garriga 16, Òrrit 9 ?ÀRBITRES:Martínez i De Abajo ?pARCIALS:25-16, 27-38, 51-69, 61-93

El Catalana Occident Manresa cadet no va tenir gaires dificultats per endur-se la sisena victòria de la temporada, en imposar-se amb molta claredat a la pista del cuer Almeda, que va caure per un resultat final de 61-93 i segueix sense guanyar cap partit.

En el primer quart els jugadors manresans van fer una mala sortida i van estar molt fluixos en defensa. D'aquesta manera, els jugadors locals van aprofitar la situació per anotar amb molta facilitat i poder agafar fins a nou punts de marge al final dels deu minuts inicials (25-16). En el segon període els bagencs van fer un canvi radical, es van posar les piles en defensa i només van deixar anotar dos punts al seu rival. Amb un parcial de 2-22 van aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb onze punts de diferència (27-38).

En la segona meitat, els jugadors de la capital bagenca van demostrar la seva superioritat sobre la pista i van ampliar el marge fins al 51-69 amb el qual es va arribar al final del tercer quart. En els deu darrers minuts, els visitants van poder fer descansar els seus millors jugadors i donar minuts als menys habituals, i, tot i això, van poder ampliar la renda fins al 61-93 amb el qual es va arribar al final del duel. En la propera jornada, el Catalana Occident Manresa cadet rebrà la visita del Manyanet Molins, un equip que du un total de quatre triomfs. El partit es jugarà dissabte vinent a partir d'un quart de set de la tarda.