JOVIAT/ALMEDA

?JOVIAT. S. Beltran 16, Puiggròs 16, Martí 3, Vila 6, Soler -cinc inicial- Rodríguez, Tarragó 9, Clotet 10, N. Beltran 1, Córdoba 9 ?ALMEDA. Piera 11, Carmona 6, Guerrero 30, Carrasco 3, Morta 8 -cinc inicial- Garcia, Combalia 16, Caballero 3, Urvea 8, Ferran ?ÀRBITRES:Canle i Asmar ?pARCIALS:11-16, 33-45, 50-68, 70-88

La Joviat va caure a la seva pista davant un dels millors equips de Catalunya, l'Almeda, que es va imposar per un resultat final de 70-88. Les jugadores visitants van sortir amb molta força, disposades a aconseguir una nova victòria, i van clavar-los un parcial inicial de 0-12. A partir d'aquí les manresanes es van posar les piles, van millorar completament el joc i van arribar al final del quart inicial amb només cinc punts de desavantatge (11-16). En el segon període, les visitants van fer gala del joc interior, liderat per una gran Guerrero (que va acabar amb 30 punts) i van arribar al descans amb un marcador de 33-45.

En la segona meitat, les noies bagenques van intentar acostar-se en l'electrònic, però l'Almeda seguia dominant (50-68 al final del tercer quart). En els deu darrers minuts de partit les locals van competir amb molta dignitat, però les visitants es van mantenir sòlides i es van imposar.