El Manresa va cedir el liderat del grup 1 de Primera Catalana després de perdre per un mínim 0 a 1, al Nou Estadi, davant un dels rivals directes, l'Horta.

Entre lesions i sancions, el tècnic Dani Andreu no va poder comptar amb diversos jugadors de la seva plantilla com Sergi Soler, Germán Pereira, Riki Sánchez, Lluís Clop, Javi Rebollo, a més a més d'Enric Vallès, que no té resolts els problemes amb el transfer. Per si això fos poc, Noah només va poder ser alineat a la represa per pulbàlgia, Gerard Bordas sortia d'una afecciço al pit i Ferry havia estat tota la setmana malalt; a més, Sua va haver de ser substitut al minut 15. Van debutar dos juvenils, Roger Herms i Aniol Sorbas.

Malgrat jugar minvat d'efectius, el Manresa va donar la cara i va tenir en tot moment equilibrat l'enfrontament amb un dels equips capdavanters de la categoria. Al primer temps, només va ser ressenyable un xut llunyà del visitant Cañadilla al minut 25, que va sortir fregant el pal de la porteria defensada pel porter Yamandú.