SANT ADRIÀ B/PETRO PINTÓ

?FEMENÍ SANT ADRIÀ B. Yll 5, Cabello 5, Oquendo 2, Madrid 6, Baena 5-cinc inicial- Roig 8, Chavo, Rodríguez, Daura, Sanz 7, Gómez ?PETRO PINTÓ ASFE. Cunill 6, Ledesma 7, Orive 10, Gener 19, Santesmases 5 -cinc inicial- Ambròs 2, Jorba, Puigbò, Colldeforn 8, Guix 4 ?ÀRBITRES:Huertas i Esteban ?PARCIALS: 7-15, 14-39, 24-47, 38-61

El Petro Pintó Asfe va donar la gran sorpresa de la jornada en imposar-se amb molta claredat (38-61) a la pista del líder del grup, el Femení Sant Adrià B, que fins aquesta jornada no havia perdut cap duel.

Les jugadores de Sant Fruitós de Bages van sortir a la pista amb molta força i van aconseguir escapar-se de seguida davant unes rivals que van fer un primer temps molt dolent. Les visitants van arribar al descans amb un còmode avantatge de 25 punts (14-39).

En la segona meitat les noies locals es van posar les piles i van començar a plantejar problemes a les bagenques, però aquestes es van mostrar molt sòlides i van aconseguir mantenir la renda per assolir una victòria molt treballada.