El Petro Pintó Asfe va aconseguir una victòria vital en vèncer a casa davant el Sant Nicolau per un resultat final de 48-43. Les fruitosenques, conscients de la importància del duel, van sortir amb molts nervis, i això ho va aprofitar l'equip visitant per acabar el primer quart al davant (5-13). En el segon, les bagenques es van posar les piles i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb només quatre punts de desavantatge (20-24).

En el tercer quart les locals van sortir molt concentrades i van arribar a posar-se onze punts per sobre (35-30 al final del mateix). En els darrers deu minuts les noies visitants es van acostar en el marcador, però les fruitosenques es van mantenir sòlides i es van endur la victòria.