El Catalana Occident Manresa júnior va caure a la seva pista davant el Formatges Betara Bàsquet Olost, que es va imposar per un resultat final de 63-67. En el primer quart els manresans van ser superiors i van agafar vuit punts de marge davant uns visitants passius en defensa. En el segon període els olostencs van anotar tres triples i van fer un parcial de 12-26 davant uns bagencs desencertats en el tir lliure (en van anotar 13 de 23 intents). Al descans el marcador era de 30-36.

En el tercer quart els locals es van mostrar molt agressius i es van posar davant (50-49 al final). En els darrers deu minuts hi va haver igualtat, però l'Olost va estar més encertat i es va imposar. Per altra banda, l'interior egipci Ahmed Khalaf, nou fitxatge del CBiUM júnior, s'incorpora avui als entrenaments i debutarà diumenge a les 11 del matí a Sant Cugat.