El Llagostera i el Gimnàstic de Tarragona van canviar ahir les seves dinàmiques de tota la temporada. Els gironins van aconseguir el quart triomf de l'any, imprescindible per no despenjar-se de les posicions que donen dret a continuar a la categoria, a la mateixa hora que els tarragonins queien a Astúries i quedaven fora dels llocs de promoció a Primera.

A Palamós, el conjunt blaugrana d'Oriol Alsina va abandonar l'última posició en vèncer el Numància (2-1) en un duel que es va posar molt de cara quan Querol va avançar el seu equip al minut 3. El partit va ser disputat, el Numància va posar a prova el porter René, però va ser Pitu, de penal, qui va fer pujar el 2-0 al marcador al voltant de la mitja hora de partit. Els castellans, però, van reduir la diferència mitjançant Óscar Díaz, que abans havia disparat al pal, al minut 53, però l'expulsió de Juanma va aplanar el camí dels amfitrions.

Per contra, el Nàstic va caure al Carlos Tartiere després de quinze minuts de joc adversos a la primera part. L'exdavanter del Racing Mamadou Koné va avançar el conjunt local al minut 22 i el centrecampista Susaeta va anotar, al 37, un gol ja irremuntable.