Amb la capital belga regirada a la recerca de possibles terroristes o de còmplices dels atemptats de divendres a París, les seleccions de Bèlgica i d'Espanya es troben en un partit amistós a Brussel·les que té al seu volant mesures de seguretat extraordinàries. El partit es juga a les 20.45 hores (Tele 5)

A nivell esportiu, es preveu que Vicente del Bosque doni descans a la majoria de jugadors del Barça, a només quatre dies del clàssic al Bernabéu. No sortiran pas d'inici Jordi Alba, Piqué, Sergio Busquets ni Iniesta. L'únic titular blaugrana sembla que serà Bartra; del Madrid, jugarà el lateral Nacho. En l'equip belga, que té les baixes de Courtois i Kompamy, hi ha com a homes més brillants Hazard (del Chelsea) i De Bruyne (M. City).

Anglaterra-França, a Wembley

Avui també hi ha altres amistosos que estan marcats per la tragèdia de divendres a la capital francesa. El que hi té més a veure és el matx que faran a Wembley la selecció de Deschamps i Anglaterra. S'havia suspès al principi però al final s'ha decidit que es disputi. S'ha demanat als aficionats que, quan soni l'himne francès, des del seu lloc a la grada també entonin La Marsellesa. El príncep Guillem ha confirmat que assistirà al partit. Per la seva banda Alemanya rep avui Holanda a Hannover, i hi haurà a la llotja la cancellera Merkel.