La celebració de la tercera fase de la Copa Catalana de Conjunts, al pavelló del Nou Congost, va ser tot un èxit d'expectació i també quant als resultats del Club de Rítmica Ateneu de Manresa. Era un dia ben especial, ja que la modalitat de la rítmica esdevenia protagonista a la capital del Bages.

Pel que fa a l'actuació del Club Rítmica Ateneu de Manresa, s'ha de destacar que l'equip infantil al nivell 5-6 va pujar dues vegades al podi. Les manresanes van quedar primeres classificades en l'apartat de mans lliures i les segons pel que fa a l'aparell (tres pilotes més dues cordes). Cal destacar també que al Nou Congost hi va haver una molt bona presència de públic, ja que hi va haver un miler de persones a les grades, en una tercera fase de la Copa Catalana de Conjunts que va ser organitzada pel Club Rítmica Ateneu Manresa, per l'Ajuntament de la capital del Bages i també per la Federació Catalana.

Des del Club Rítmica Ateneu es fa un agraïment especial a tots els col·laboradors que van ajudar a fer possible aquesta cita, de forma especial Món Verd, Sara Bureu i Publicitat Urbana, així com a tots els pares i mares, i als voluntaris que amb el seu esforç van aconseguir que aquesta prova es pogués fer al Nou Congost, ja que va ser una competició que feia temps que ja no es veia a Manresa i és una gran notícia per a la recuperació de la rítmica. Des del Club de Rítmica Ateneu de Manresa es fa propòsit de continuar la promoció i la seva feina amb el planter.