Les atletes del CA Igualada Petromiralles Paula Blasco i Carla Bisbal van aconseguir la victòria, en juvenils i alevins, a la 46a edició del cros Ciutat de Mataró. Les proves van tenir una àmplia presència de participants igualadins, que també van guanyar en dues categories en les respectives classificacions per equips.

Així, Blasco va guanyar amb 11.23 en 3.080 metres de cursa, en la qual Èlia Ibarra va ser setena i Mar Berenguer novena; en alevins, Bisbal va ser la primera, després de 925 metres de prova, amb un temps de 2.59. Pel que fa als altres podis, les infantils femenins van ser segones per equips, amb Marcel·la Solé en una brillant segona posició. També van guanyar l'equip cadet femení, amb el vuitè lloc d'Anna Torras com a millor resultat. De la resta de participació, van destacar els quarts llocs de Hamid Darbaoui en cadets masculins i de Bernat Planas en veterans B.

D'altra banda, l'atleta del CAI Petromiralles Lahcen ait Alibou va quedar en la 37a posició de la categoria júnior en el cros internacional d'Atapuerca, una de les competicions destacades del panorama hivernal, guanyada per l'etíop Imane Merga.