El ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat avui que per ara no es plantegen suspendre el clàssic de dissabte, encara que ha admès que el partit entre el R. Madrid i el F. C. Barcelona serà declarat d'"alt risc" i s'establirà un "dispositiu intensíssim" de seguretat.

En declaracions a RAC1, Fernández Díaz ha estat preguntat per si es plantegen suspendre el clàssic davant l'amenaça terrorista després dels atemptats de París. "A aquesta hora, rotundament no", ha respost, segons un comunicat de la cadena.

"Ens plantegem un dispositiu intensíssim de seguretat per raons òbvies. Però, en aquests moments, no es donen objectivament les circumstàncies per suspendre'l", ha subratllat.

Fernández Díaz també ha anunciat que, amb vista al partit de Champions entre el FC Barcelona i la Roma de dimarts que ve a l'estadi barcelonista, hi haurà molts reforços de seguretat "per controlar no només els accessos, sinó també la rodalia de l'estadi".

El ministre ha anunciat a més que la Comissió contra la Violència en l'Esport, que es reunirà aquesta tarda, qualificarà el clàssic de dissabte de partit d'alt risc "per raons òbvies, però amb la voluntat que es pugui celebrar amb absoluta normalitat".

"En aquests moments, vull transmetre un missatge de serenitat i tranquil·litat, malgrat que comprenc la psicosi. Que la gent confiï en els serveis de seguretat i els serveis de la lluita antiterrorista", ha indicat.