El millor ral·li del Campionat de Catalunya dels set darrers anys, el 2.000 Viratges, arriba dissabte a les carreteres properes a Manresa amb poques novetats respecte de l'any anterior, però sí en la directiva del Biela Club, l'entitat organitzadora. Francesc Castells i el seu equip han deixat pas a la junta capitanejada per Toni Ramos, que provarà de mantenir o de fer augmentar el nivell.

La principal novetat respecte de passades edicions és la inclusió d'un tram espectacle que es farà a les Pistes de Manresa. Hi haurà dues passades dels pilots, al migdia i a partir de les nou de la nit, una de diürna i una de nocturna, a l'estil del que es feia a Bufalvent fins fa uns anys. Es pretén, d'aquesta manera, agrupar el públic en un punt concret perquè pugui gaudir de les evolucions dels pilots.

Nou tram a Navàs

En la presentació d'ahir, Castells va passar el testimoni a Ramos en un exercici de regeneració del càrrec. Aquest, que va demanar responsabilitat al públic, com tots els participants en l'acte, va explicar que també hi haurà un tram nou amb sortida des de Navàs, anomenat La Bassa, i que tindrà un inici força mogut, amb presència d'algunes rotondes importants. També es modificarà una part del tram de Taurons.