Es va celebrar a les Llars Mundet de Barcelona la Copa Catalana en categoria infantil (sub-15) i cadet (sub-18). Aquesta competició era el primer rànquing puntuable per classificar-se per a la fase final del Campionat d'Espanya. Hi van participar 440 judokes, entre els quals els del Centre de Tecnificació de judo del Bages i Moianès.

Entre els cadets, la majoria d'Esport7, van ser primers: Ivan Prat -46 kg, Derek Garrido -50 kg i Pol López -55 kg; segons, Paula Cubero i Èric Guerra, tercers, Anna Martínez, Clara Gaja (Judo Moià), Claudia Salgado (Judo Moià), Aleix Soler, Arnau Solé i Pol Guiteres (Judo Moià), i cinquenes places per a Cristina Juàrez, Lucas de Nardo, Óscar Contreras i Toni Borràs. També hi van participar Iker Corchero, Roger Gaona, Roi Mellado, Sergi Adán (Judo Santpedor) i Anna Ma Ojas (Judo Moià ).

En la categoria infantil els resultats van ser els següents: primers llocs de Noèlia Jardo -44 kg, Laia Garrolera -63 kg (Judo Moià), Saül Flores (Judo Moià) -38 kg i Pau Santacreu -50 kg, segona, Judit Serra -48 kg i tercers, Marcel Porti -50 kg i Álex Martín -42 kg, i setens, Sofia Roig (Judo Moià) -48 kg i Oriac Rojo (Judo Santpedor) -55 kg. També hi van participar Albert Graner, Ivan Guerra, Guifré Torra, Fèlix Torrallardona, Pau Muñoz i les judokes del Judo Moià Sofia Roig, Ariadna Gombau i Maribel Muriana.