Luis Suárez va seguir la consigna del vestidor blaugrana i no va voler parlar gaire sobre la més que probable reaparició de Leo Messi en el clàssic de dissabte al Bernabéu. Ara el debat sembla que se centra en si l'argentí serà titular o suplent al camp del Reial Madrid. Ahir, el davanter centre blaugrana va recordar que "al Vicente Calderón [el camp de l'Atlètic] ja va demostrar que sortint els trenta minuts finals ens va fer guanyar el partit".

Suárez va viure la matinada d'ahir la victòria de la seva selecció contra la de Xile de Claudio Bravo per 3-0 en les eliminatòries de classificació per al Mundial de Rússia. Va ser l'últim partit dels imposats, en l'àmbit internacional, per haver mossegat Chiellini al Mundial de Brasil. Molt content, va exclamar que "ara ja sóc lliure i ja he felicitat els companys per la feina a la Copa Amèrica i després. S'ha demostrat que Uruguai no depèn d'un sol jugador".

Desconfiança

Els darrers resultats i el gran estat de forma de Suárez i de Neymar sembla que han atorgat el paper de favorit al Barça per al partit de dissabte. L'ex del Liverpool, però, es mostra cautelós i recorda que "arribar de favorit és la millor manera perquè el rival s'activi. Quan s'arriba més dèbil que l'altre, sol passar el contrari. El Madrid és el Madrid, sabem què pot fer i haurem de jugar molt concentrats".

En l'entrenament d'ahir, el Barça va recuperar els internacionals espanyols i el belga Thomas Vermaelen, que no van poder disputar el partit amistós de dimarts per l'amenaça terrorista. Suárez va recordar que "durant els últims dos mesos hem fet una gran feina, tot i no disposar del millor jugador del món. Arribem amb tres punts d'avantatge. Messi es troba per damunt de tots, pel que ha fet i pel que està fent, i Neymar es troba just darrere d'ell. Gaudeixo de jugar amb aquests companys".

Dubtes madridistes

Mentre el Barça manté el dubte de Messi i també el de Rakitic, que va tenir una lesió muscular fa quinze dies, el Reial Madrid tampoc no sap si podrà disposar del davanter Benzema, ni del porter Keylor Navas, tots dos amb problemes físics. Sembla que aquest últim és més probable que jugui. També actuarà minvat Sergio Ramos, amb una lesió d'espatlla.