El 2.000 Viratges s'apropa a Manresa

El ral·li del Biela clou demà el campionat de Catalunya amb set trams, un d'ells a la zona de les Pistes, al camí dels Tovots

20.11.2015 | 14:31

Aquest dissabte se celebrarà la 55a edició del Ral·li 2.000 Viratges, prova del Biela Club Manresa, que presenta com a important novetat l'ampliació del nombre de trams i la presència d'un d'especial, que ha estat batejat com d'espectacle. Es farà dins el terme municipal de la capital del Bages, a la zona de les Pistes de Conducció (amb l'accés pel camí dels Tovots. El Biela Club recupera la presència de Manresa en el ral·li, com ja es va fer fa uns anys a Bufalvent. A les Pistes, en aquesta ocasió, s'hi farà un total de dues passades, una al migdia i una altra a la nit.
El 2.000 Viratges, a banda de ser un dels ral·lis més antics en actiu a l'estat espanyol, ha estat considerat en els darrers set anys com la millor de totes les proves que formen part del campionat de Catalunya. Enguany clourà un cop més el campionat i també puntua per a la Copa Catalana de Ral·lis d'asfalt, per a l'Open de Catalunya el Trofeu Júnior de Ral·lisprints, la Copa de Catalunya de Regularitat Esport, el Volant RACC i també les EcoSèries. En total hi haurà uns 80 participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema