L'ICL Manresa ha portat al Bages una jove promesa de 2,05 metres i de 16 anys. Es tracta del jugador Ahmed Khalaf, un pivot nascut el 24 de febrer del 1999 i que jugava, fins ara a l'equip l'Al Gezira, a la capital d'Egipte, El Caire.

Khalaf arriba per reforçar l'equip júnior del CBiUM, però també és una aposta de futur per al primer equip del Nou Congost. Fa pocs mesos, al mundial de categoria sub-19, va fer unes mitjanes força destacades de 8,3 punts, 8,4 rebots i 2,9 taps en 21 minuts.

Durant tota aquesta setmana ha estat entrenant-se i preparant un debut que serà aquest diumenge (11 hores) a la pista del Sant Cugat. Es tracta d'un matx important per al júnior del CBiUM, entrenat per Joan Barceló i Nil Duarte. Aquest és un duel entre els dos últims del grup, amb 2 victòries i 9 derrotes; evitar l'última posició és cabdal de cara a la segona fase. Al partit de la primera volta, el Sant Cugat es va imposar per 4 punts a la pista del Complex del Vell Congost.

La temporada passada va jugar al júnior del CBiUM el sudanès Deng Mayot (2,18) ara a les files del vincular Martorell, a l'EBA.