L'Espanyol té la necessitat de vèncer aquest vespre el Màlaga per no veure com els conjunts de la zona baixa de la classificació se li acosten. Els blanc-i-blaus reben un rival que encara no sap què significa anotar cap gol fora de casa, la qual cosa el fa perillós, i necessiten un triomf després d'haver sumat només un punt dels últims nou possibles.

Sergio González confia en la capacitat anotadora de l'equatorià Felipe Caicedo, molt resolutiu amb la seva selecció en els compromisos internacionals. També recupera Gerard Moreno en atac. L'entrenador va manifestar ahir que "estem en deute amb l'afició" pels últims resultats i va recordar que "contra l'Athletic, l'últim dia, vam competir i estem preparats per fer un bon partit".

Derbi gallec calent

Avui es disputen tres partits més de Primera Divisió entre els quals destaca el derbi gallec entre el Deportivo i el Celta a Riazor. Les mesures de seguretat que s'han pres han estat extraordinàries. El primer partit del dia serà el debut d'Eusebio com a entrenador de la Reial Societat, a casa davant del Sevilla, i a la nit el València viurà un altre plebiscit sobre la continuïtat del seu tècnic, Nuno. Rebrà Las Palmas esperonat per la darrera victòria a Vigo.