Després de l'espectacular partit de dissabte passat al Pujolet davant el CCR Castelldefels, tot i acabar amb victòria visitant, el Manresa FS té avui (16 h) una altra prova de foc en l'onzena jornada de la lliga de Segona Divisió B. I és que els manresans es desplacen a la pista del Catgas Santa Coloma (abans Marfil), actualment quart a la classificació, però a només tres punts del líder, l'Escola Pia de Sabadell.

Per a aquest enfrontament, el tècnic del Manresa FS, Jordi Rozas, no podrà alinear Redu i Isaac, per la qual cosa han entrat a la convocatòria els juvenils Edu i Ivan.

Si el Catgas Santa Coloma és a tres punts del capdavanter, els manresans, sisens, són també a tres punts dels colomencs. El rival del Manresa FS només ha perdut en dues ocasions fins ara (una al seu pavelló davant La Unión en un duel de rivalitat local) i també ha empatat dos partits més.

El conjunt blanc i vermell ha cedit tretze punts amb tres derrotes i dos empats. Els tres punts en joc poden reforçar un Manresa FS que acumulava una gran trajectòria abans de l'ensopegada de dissabte amb el CCR Castelldefels.