Amb la intenció d'oferir avui un joc diferent, i sobretot aprofitant les ocasions de gol que té a la porteria contrària, l'Igualada Calaf Grup rep aquesta nit (21 hores) el Barça Lassa a les Comes.

El partit no arriba en les millors condicions anímiques per als de Ferran López, que van ser golejats fa una setmana, també a casa, pel Shum Maçanet. L'entrenador, en els darrers dies, ha volgut oferir un missatge de confiança adreçat als seus jugadors i l'afició: "sí, en tenim moltes, de ganes que arribi aquest partit i de donar-ho tot. No perquè al davant tinguem el Barça, més aviat per demostrar que som l'Igualada i tenim clar tot el que representem per al club i la ciutat".

L'1-6 encaixat davant del Shum va fer evidents les dificultats per marcar dels anoiencs i, en aquests darrers dies, els tècnics han fet una insistència especial en tot el que són els exercicis de rematada, amb les segones opcions al davant de la porteria contrària i també pel que fa als contracops.

L'entrenador Ferran López vol un equip més concentrat i evitar que "com dissabte. es perdi de la pitjor manera possible. Però en els entrenaments d'aquesta setmana les sensacions que hem tingut a la pista han estat positives.