El FC Barcelona Lassa afronta aquesta tarda (17.45 h) a la pista del Vardar Skopje macedoni el partit més important d'aquesta fase de grups, ja que està obligat a guanyar o empatar per tal de mantenir el liderat del grup B i intentar mantenir-lo fins al final d'aquesta primera fase, un fet que donaria als blaugrana el bitllet directe per als quarts de final de la competició.

Després del partit de dissabte passat al Palau, en què l'equip de Xavi Pascual només va guanyar per un sol gol de diferència als macedonis (31-30), els blaugrana hauran d'oferir la millor versió per imposar-se en una pista molt complicada i que disposarà d'un total de 7.500 aficionats a les graderies. Pascual no podrà disposar del central Dani Sarmiento, que no reapareixerà fins al desembre, però recuperarà el pivot polonès Kamil Syprzak, que juntament amb Filip Jicha i Carlos Ruesga estaran a disposició del tècnic blaugrana. El Barça mirarà de mantenir-se invicte davant els macedonis, amb qui no ha perdut mai en els nou enfrontaments entre ambdós equips.

Per la seva banda, el Fraikin Granollers jugarà, també aquesta tarda (19.15 h), a la seva pista davant l'Arendal noruec en el partit d'anada de la fase prèvia de la Copa EHF, amb la idea d'obtenir un bon resultat per viatjar a Noruega a la tornada amb possibilitats d'obtenir el bitllet per a la fase de grups i assegurar-se fins a sis partits més en la segona competició continental.