El Ral·li 2000 Viratges va celebrar ahir la seva 55a edició, que va dominar de principi a fi la parella formada per Membrado-Vilamala. El ral·li va ser la darrera cursa d'asfalt del Campionat de Catalunya d'aquest 2015 i la parella de l'escuderia Gironella es va imposar amb autoritat. El Biela va preparar un ral·li ambiciós i exigent, amb 14 trams i 100 quilòmetres d'especials cronometrades en carreteres de tota la comarca. Una vuitantena de participants van prendre la sortida del podi situat al passeig de Pere III de Manresa, en una jornada marcada pel vent i el fred, cada cop més presents a mesura que avançava la cursa.

El domini del pilot olostenc a la cursa bagenca va camí d'esdevenir tradició, i és que el ral·li va ser un any més un monòleg de Josep Maria Membrado. En el tirabuixó matinal es va imposar en totes les especials de les dues primeres seccions sense deixar opció als rivals, tot i les novetats del traçat, com el tram inèdit de "La Bassa".

Amb Membrado liderant provisionalment la classificació, l'interès del capdavant de la cursa es va centrat en els Porsche pilotats per Orriols i Domènech, que rodaven segon i tercer respectivament. El Ral·li 2.000 Viratges es va començar a animar a partir de la primera passada per Les Pistes. El manresà Miquel Marsol, que va realitzar una cursa de menys a més, va marcar el segon millor temps en el tram espectacle i va reduir les diferències respecte de Domènech.