Els corredors de muntanya de l'AE Mountain Runners del Berguedà Ivan Camps i Carles Sánchez, fent un doblet en la prova masculina, i l'artesenca Carme Tort, en la femenina, van aconseguir la victòria en l'ultra trail de Collserola, de 85 quilòmetres de recorregut. Els dos primers van acabar al capdamunt del podi davant de la retirada del bagenc Just Sociats, que lluitava per la victòria, i la segona va superar els problemes físics que arrossega.

Pel que fa a la cursa femenina, la bagenca del Buff, que va acabar en la posició número 27 en la classificació absoluta, comptant-hi homes i dones de totes les categories, va fer una cursa en positiu a partir del tercer control, situat aproximadament al quilòmetre 28, en què anava en la posició número 54 absoluta. Va anar superant rivals i al final va vèncer amb claredat.

Retirada i triomf

No va tenir tanta sort el sasserrenc Just Sociats, que va haver d'abandonar la prova masculina després d'haver-la estat liderant durant els quatre primers controls. En l'últim, però, ja va baixar a la tercera posició i al final no va poder culminar el trajecte. Es tractava del seu debut en una prova d'aquest tipus i és segur que l'experiència segur li serveix per afrontar els pròxims reptes.

La cursa masculina la va guanyar el berguedà Ivan Camps, amb un temps de 8.04.25, que va arribar 47 segons abans que el segon classificat, el seu company d'equip Carles Sánchez. La tercera posició va correspondre a Javi Castillo, de l'Aurun. De la resta de corredors que van entrar en les primeres posicions també hi va haver Sergio Montes, del Diedre de Moià, que va ser desè.